Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na filet z kurczaka. Pieczemy go w piekarniku, dzięki czemu nie jest tłusty. By dodać nieco smaku (i kaloryczności;) faszerujemy go serami - fetą i mozzarellą oraz suszonymi pomidorami i pietruszką. Całość scala serek. Wyszło smacznie!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1548
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420932
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1919
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1548
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420932
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1919
Składniki
Przygotowujemy farsz. Suszone pomidory odsączamy z oleju, siekamy. Ser feta kruszymy, mozzarellę ścieramy na tarce. Dodajemy sól, natkę pietruszki i twarożek. Mieszamy do dokładnego połączenia składników.
Filety nacinamy w poprzek tworząc "kieszeń". Posypujemy na zewnątrz i wewnątrz solą, pieprzem, czosnkiem i czubrycą. Do kieszonki obficie nakładamy farsz. Filety przekładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut.