Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na filet z kurczaka. Pieczemy go w piekarniku, dzięki czemu nie jest tłusty. By dodać nieco smaku (i kaloryczności;) faszerujemy go serami - fetą i mozzarellą oraz suszonymi pomidorami i pietruszką. Całość scala serek. Wyszło smacznie!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1261
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 262
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2260
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1261
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 262
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2260
Składniki
Przygotowujemy farsz. Suszone pomidory odsączamy z oleju, siekamy. Ser feta kruszymy, mozzarellę ścieramy na tarce. Dodajemy sól, natkę pietruszki i twarożek. Mieszamy do dokładnego połączenia składników.
Filety nacinamy w poprzek tworząc "kieszeń". Posypujemy na zewnątrz i wewnątrz solą, pieprzem, czosnkiem i czubrycą. Do kieszonki obficie nakładamy farsz. Filety przekładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut.