Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa wersja na zastąpienie zwykłego kotleta z kurczaka.
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 882
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 124
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 227
Polecam, pychota.
Odsłon: 505
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 297
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 882
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 124
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 227
Polecam, pychota.
Odsłon: 505
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 297
Składniki
Filet myjemy, osuszamy i oczyszczamy. Nacinamy go wzdłuż, tak aby wykonać "kieszonkę na pesto". Nadziewamy, posypujemy z dwóch stron solą i pieprzem. Zawijamy plastrami boczku.
Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni i pieczemy mięso przez 20 minut. Po tym czasie zwiększamy temperaturę do 240 stopni i pieczemy przez kolejnych 5 minut żeby boczek nabrał chrupkości i zmienił się w bekon.
Podajemy na ciepło wraz z ryżem lub ziemniakami oraz surówką lub innym dodatkiem.