Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do kiełbaski, albo innego mięsiwa z grilla, ale nie tylko. Może też być dodatkiem do sałatek. Polecam.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 90
To jedno z pyszniejszych posiłków jakie miałam przyjemność ostatnio zjeść. No...
Odsłon: 74
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 67
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 4608
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 286
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 90
To jedno z pyszniejszych posiłków jakie miałam przyjemność ostatnio zjeść. No...
Odsłon: 74
Wyjątkowo bogata w smaku zupa.
Odsłon: 67
Pyszna sałatka, którą przygotujesz w kilkanaście minut. Możesz ją podać na ko...
Odsłon: 4608
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 286
Składniki
Wodę zagotować z octem, cukrem, solą i zielem angielskim, pieprzem, listkiem laurowym. Wystudzić, przecedzić. Rzodkiewki oczyścić, umyć i pokroić każdą na cztery części. Na dno słoika ułożyć zwinięte gałązki koperku i natki. Włożyć pokrojone rzodkiewki i obrane ząbki czosnku. Zalać marynatą i wstawić do lodówki. Rzodkiewki można podawać następnego dnia. Wykładać do salaterki. Pomieszać z olejem i koperkiem. Smacznego.