Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do kiełbaski, albo innego mięsiwa z grilla, ale nie tylko. Może też być dodatkiem do sałatek. Polecam.
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 86
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2658
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1870
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 86
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2658
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1870
Składniki
Wodę zagotować z octem, cukrem, solą i zielem angielskim, pieprzem, listkiem laurowym. Wystudzić, przecedzić. Rzodkiewki oczyścić, umyć i pokroić każdą na cztery części. Na dno słoika ułożyć zwinięte gałązki koperku i natki. Włożyć pokrojone rzodkiewki i obrane ząbki czosnku. Zalać marynatą i wstawić do lodówki. Rzodkiewki można podawać następnego dnia. Wykładać do salaterki. Pomieszać z olejem i koperkiem. Smacznego.