Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do kiełbaski, albo innego mięsiwa z grilla, ale nie tylko. Może też być dodatkiem do sałatek. Polecam.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 273
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2225
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 979
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 273
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2225
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 979
Składniki
Wodę zagotować z octem, cukrem, solą i zielem angielskim, pieprzem, listkiem laurowym. Wystudzić, przecedzić. Rzodkiewki oczyścić, umyć i pokroić każdą na cztery części. Na dno słoika ułożyć zwinięte gałązki koperku i natki. Włożyć pokrojone rzodkiewki i obrane ząbki czosnku. Zalać marynatą i wstawić do lodówki. Rzodkiewki można podawać następnego dnia. Wykładać do salaterki. Pomieszać z olejem i koperkiem. Smacznego.