Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie bardzo lubię . Polecam
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1811
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 184
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 103
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1811
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 61
Składniki
Smażymy na małym ogniu z jeden i drugiej strony po 4-6 minut z każdej strony. Aby mięso w środku w środku ciasta się usmazylo.
Na dużej patelni wchodzą dwa placki . Od pewnego czasu smaruje mięso pesto , całość jest jeszcze smaczniejsze. Polecam ten przepis jest pyszny obiadek.