Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy filet z serem mozzarella, dlatego często bywa na moim stole. Dzisiaj z ziemniakami z podsmażoną cebulka i podsmażonymi pieczarkami. Polecam
patelnia, miska, widelec, tłuczek, ręcznik papierowy,
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 336
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4768
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 92
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 119
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 336
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4768
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 92
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 119
Składniki
Jajko rozbełtać z przyprawami, filet umyć , osuszyć i delikatnie rozbić tłuczkiem. Namoczyć w rozbełtanym jajku następnie obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju . Po obróceniu na upieczona już stronę posypać startą mozzarellą. Smażyć do rozpuszczenia sera, można przykryć przykrywką lecz nie koniecznie. Podawać z utłuczonymi ziemniakami . Smacznego.
Danie gotowe do podania.