Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy filet z serem mozzarella, dlatego często bywa na moim stole. Dzisiaj z ziemniakami z podsmażoną cebulka i podsmażonymi pieczarkami. Polecam
patelnia, miska, widelec, tłuczek, ręcznik papierowy,
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1751
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 40
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1751
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 40
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Składniki
Jajko rozbełtać z przyprawami, filet umyć , osuszyć i delikatnie rozbić tłuczkiem. Namoczyć w rozbełtanym jajku następnie obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju . Po obróceniu na upieczona już stronę posypać startą mozzarellą. Smażyć do rozpuszczenia sera, można przykryć przykrywką lecz nie koniecznie. Podawać z utłuczonymi ziemniakami . Smacznego.
Danie gotowe do podania.