Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy filet z serem mozzarella, dlatego często bywa na moim stole. Dzisiaj z ziemniakami z podsmażoną cebulka i podsmażonymi pieczarkami. Polecam
patelnia, miska, widelec, tłuczek, ręcznik papierowy,
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 68
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 784
Dziś do pracy.
Odsłon: 297
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1746
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 68
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 784
Dziś do pracy.
Odsłon: 297
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1746
Składniki
Jajko rozbełtać z przyprawami, filet umyć , osuszyć i delikatnie rozbić tłuczkiem. Namoczyć w rozbełtanym jajku następnie obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju . Po obróceniu na upieczona już stronę posypać startą mozzarellą. Smażyć do rozpuszczenia sera, można przykryć przykrywką lecz nie koniecznie. Podawać z utłuczonymi ziemniakami . Smacznego.
Danie gotowe do podania.