Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tani i szybki sposób na co nie co dobrego na obiad!!!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Masło rozpuścić na patelni dodać do niego drobno pokrojony czosnek chwile podsmażyć i następnie dodać szpinak sól ,pieprz.Dosłownie chwilkę podsmażyć ,a później odstawić aby wystygł.
Kurczaka umyć pokroić wzdłuż aby powstały duże plastry rozbić przez folię tłuczkiem następnie każdego fileta przyprawić z obydwu stron.Wcześniej przygotowany szpinak nałożyć na każdego kotleta i zwinąć w rulonik.
Na nie wielkiej ilości oleju podsmażyć każdą roladkę z każdej strony na złocisty kolor,a następnie włożyć do naczynia mięsko z pokrojona cebulą i odrobiną oleju.Piec w piekarniku 20min w 170st