Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tani i szybki sposób na co nie co dobrego na obiad!!!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1121
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2883
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 975
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14723
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1121
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2883
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 975
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1739
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14723
Składniki
Masło rozpuścić na patelni dodać do niego drobno pokrojony czosnek chwile podsmażyć i następnie dodać szpinak sól ,pieprz.Dosłownie chwilkę podsmażyć ,a później odstawić aby wystygł.
Kurczaka umyć pokroić wzdłuż aby powstały duże plastry rozbić przez folię tłuczkiem następnie każdego fileta przyprawić z obydwu stron.Wcześniej przygotowany szpinak nałożyć na każdego kotleta i zwinąć w rulonik.
Na nie wielkiej ilości oleju podsmażyć każdą roladkę z każdej strony na złocisty kolor,a następnie włożyć do naczynia mięsko z pokrojona cebulą i odrobiną oleju.Piec w piekarniku 20min w 170st