Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tani i szybki sposób na co nie co dobrego na obiad!!!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2803
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2803
Składniki
Masło rozpuścić na patelni dodać do niego drobno pokrojony czosnek chwile podsmażyć i następnie dodać szpinak sól ,pieprz.Dosłownie chwilkę podsmażyć ,a później odstawić aby wystygł.
Kurczaka umyć pokroić wzdłuż aby powstały duże plastry rozbić przez folię tłuczkiem następnie każdego fileta przyprawić z obydwu stron.Wcześniej przygotowany szpinak nałożyć na każdego kotleta i zwinąć w rulonik.
Na nie wielkiej ilości oleju podsmażyć każdą roladkę z każdej strony na złocisty kolor,a następnie włożyć do naczynia mięsko z pokrojona cebulą i odrobiną oleju.Piec w piekarniku 20min w 170st