Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowane w jajku i bułce tartej smażone kostki z mintaja podane z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty i cebuli.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Składniki
Usmażone filety rybne podajemy z ziemniakami i surówką. Smacznego !!!
Wykonanie surówki: kiszoną kapustę odciskamy z soku kroimy, dodajemy pokrojoną połowę małej cebuli w kostkę, dodajemy pieprz i łyżkę oliwy. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
Dzień wcześniej układamy zamrożone kostki mintaja na sicie żeby się rozmroziły. Rozmrożone filety w kostkach doprawiamy solą i pieprzem ziołowym, panierujemy w tartej bułce i rozbełtanych jajkach i smażymy na gorącej z olejem patelni. Smażymy na rumiany kolor z obu stron, około 15 minut z każdej strony. W międzyczasie gotujemy ziemniaki.