Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony filet z morszczuka, podany z ziemniakami, sałatką warzywną ze słoja i marynowaną, ostrą papryczką czereśniową.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1666
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1458
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1635
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1666
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1458
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1458
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1635
Składniki
Oczyszczone, wymyte filety ryby doprawiamy solą i pieprzem cytrynowym. Przykryte wstawiamy do lodówki na godzinę żeby ryby przeszły przyprawami. Po godzinie ryby smażymy na gorącym oleju z każdej strony na rumiany kolor. W między czasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Gdy ryba się usmaży podajemy ją z ugotowanymi ziemniakami, sałatką i ostrymi,marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!