Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony filet z morszczuka, podany z ziemniakami, sałatką warzywną ze słoja i marynowaną, ostrą papryczką czereśniową.
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 616
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 791
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1593
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 616
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 791
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1593
Składniki
Oczyszczone, wymyte filety ryby doprawiamy solą i pieprzem cytrynowym. Przykryte wstawiamy do lodówki na godzinę żeby ryby przeszły przyprawami. Po godzinie ryby smażymy na gorącym oleju z każdej strony na rumiany kolor. W między czasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Gdy ryba się usmaży podajemy ją z ugotowanymi ziemniakami, sałatką i ostrymi,marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!