Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony filet z morszczuka, podany z ziemniakami, sałatką warzywną ze słoja i marynowaną, ostrą papryczką czereśniową.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1557
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17854
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1920
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1557
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17854
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1920
Składniki
Oczyszczone, wymyte filety ryby doprawiamy solą i pieprzem cytrynowym. Przykryte wstawiamy do lodówki na godzinę żeby ryby przeszły przyprawami. Po godzinie ryby smażymy na gorącym oleju z każdej strony na rumiany kolor. W między czasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Gdy ryba się usmaży podajemy ją z ugotowanymi ziemniakami, sałatką i ostrymi,marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!