Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony filet z morszczuka, podany z ziemniakami, sałatką warzywną ze słoja i marynowaną, ostrą papryczką czereśniową.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2811
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7661
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2811
Składniki
Oczyszczone, wymyte filety ryby doprawiamy solą i pieprzem cytrynowym. Przykryte wstawiamy do lodówki na godzinę żeby ryby przeszły przyprawami. Po godzinie ryby smażymy na gorącym oleju z każdej strony na rumiany kolor. W między czasie gotujemy w osolonej wodzie ziemniaki.
Gdy ryba się usmaży podajemy ją z ugotowanymi ziemniakami, sałatką i ostrymi,marynowanymi papryczkami czereśniowymi. Smacznego!!!