Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo liczy się wnętrze :-)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 694
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 180
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1360
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 694
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 180
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1360
Składniki
Filety umyć, osuszyć, rozbic lekko tłuczkiem. Doprawić solą, pieprzem oraz natrzeć czosnkiem. Na końcu fileta kładziemy pomidory a na nie mozarelle. posypujemy całość oragno i bazylią. Zawijamy w rulon, chowamy boki do środka. ( jak gołabki) Spinamy wykałaczką. w rondlu topimy masło i na rozgrzanym smazymy na złoto filety. Gdy osiągną kolor podlewamy odrobiną wodą, zmniejszamy gaz, przykrywamy i dusimy niedługa chwilę do miękkości.