Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo liczy się wnętrze :-)
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 82
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 186
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 82
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 186
Składniki
Filety umyć, osuszyć, rozbic lekko tłuczkiem. Doprawić solą, pieprzem oraz natrzeć czosnkiem. Na końcu fileta kładziemy pomidory a na nie mozarelle. posypujemy całość oragno i bazylią. Zawijamy w rulon, chowamy boki do środka. ( jak gołabki) Spinamy wykałaczką. w rondlu topimy masło i na rozgrzanym smazymy na złoto filety. Gdy osiągną kolor podlewamy odrobiną wodą, zmniejszamy gaz, przykrywamy i dusimy niedługa chwilę do miękkości.