Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo liczy się wnętrze :-)
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1029
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2936
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1029
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2936
Składniki
Filety umyć, osuszyć, rozbic lekko tłuczkiem. Doprawić solą, pieprzem oraz natrzeć czosnkiem. Na końcu fileta kładziemy pomidory a na nie mozarelle. posypujemy całość oragno i bazylią. Zawijamy w rulon, chowamy boki do środka. ( jak gołabki) Spinamy wykałaczką. w rondlu topimy masło i na rozgrzanym smazymy na złoto filety. Gdy osiągną kolor podlewamy odrobiną wodą, zmniejszamy gaz, przykrywamy i dusimy niedługa chwilę do miękkości.