Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo liczy się wnętrze :-)
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9975
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8995
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6374
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9975
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8995
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6374
Składniki
Filety umyć, osuszyć, rozbic lekko tłuczkiem. Doprawić solą, pieprzem oraz natrzeć czosnkiem. Na końcu fileta kładziemy pomidory a na nie mozarelle. posypujemy całość oragno i bazylią. Zawijamy w rulon, chowamy boki do środka. ( jak gołabki) Spinamy wykałaczką. w rondlu topimy masło i na rozgrzanym smazymy na złoto filety. Gdy osiągną kolor podlewamy odrobiną wodą, zmniejszamy gaz, przykrywamy i dusimy niedługa chwilę do miękkości.