Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie na obiad.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 97
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 97
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Składniki
Wykonanie: Na rozgrzanej oliwie przysmażyć mięso obtoczone w mące na złoty kolor i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Na tym samym tłuszczu przysmażyć pokrojoną kiełbasę, następnie wlać wino, rosół, dodać obrany czosnek, śliwki, obrane pokrojone jabłka i przyprawy do smaku. Gotować przez kilka minut, zalać kurczaka i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 35 minut