Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie na obiad.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16107
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16107
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Składniki
Wykonanie: Na rozgrzanej oliwie przysmażyć mięso obtoczone w mące na złoty kolor i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Na tym samym tłuszczu przysmażyć pokrojoną kiełbasę, następnie wlać wino, rosół, dodać obrany czosnek, śliwki, obrane pokrojone jabłka i przyprawy do smaku. Gotować przez kilka minut, zalać kurczaka i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 35 minut