Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnąłem z gazety Moje Gotowanie. Muszę przyznać ,że bardzo pysznie wyszło. Polecam
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 444
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 444
Składniki
Filety z kurczaka lekko ubijamy. Masło ucieramy z musztardą ,miodem ,sosem ,sokiem z ananasa i papryką. Powstałą marynatą smarujemy filety i odstawiamy na noc do lodówki. Na patelni do grillowania smażymy filety (po 3-4 min z każdej strony) ,smarując co chwilę marynatą. Plastry ananasa również grillujemy. Każdą pierś owijamy w 2 plastry szynki kładziemy na papier do pieczenia ,przykrywamy serem i ananasem. Zapiekamy 15 min w temperaturze 170°C. Podajemy z kaszą kuskus wymieszaną z masłem.