Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnąłem z gazety Moje Gotowanie. Muszę przyznać ,że bardzo pysznie wyszło. Polecam
Przepis dnia
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 506
Proponuję soczystą pierś z kurczaka w cudownym i zdrowym sosie.
Odsłon: 2249
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 48
Przepis dnia
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 506
Proponuję soczystą pierś z kurczaka w cudownym i zdrowym sosie.
Odsłon: 2249
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 48
Składniki
Filety z kurczaka lekko ubijamy. Masło ucieramy z musztardą ,miodem ,sosem ,sokiem z ananasa i papryką. Powstałą marynatą smarujemy filety i odstawiamy na noc do lodówki. Na patelni do grillowania smażymy filety (po 3-4 min z każdej strony) ,smarując co chwilę marynatą. Plastry ananasa również grillujemy. Każdą pierś owijamy w 2 plastry szynki kładziemy na papier do pieczenia ,przykrywamy serem i ananasem. Zapiekamy 15 min w temperaturze 170°C. Podajemy z kaszą kuskus wymieszaną z masłem.