Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny ,soczysty filet z kurczaka ,praktycznie "sam się robi".
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8590
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3033
Polecam.
Odsłon: 1818
Polecam.
Odsłon: 523
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8590
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3033
Polecam.
Odsłon: 1818
Polecam.
Odsłon: 523
Składniki
Filety z kurczaka płuczemy ,osuszamy ręcznikiem papierowym. Przekładamy do rękawa (do pieczenia) razem z pokrojonymi pomidorami ,olejem z pomidorów ,posiekanym czosnkiem , bazylią ,solą i pieprzem. Wszystkie składniki mieszamy z filetem i wkładamy do lodówki (najlepiej na całą noc). Filety zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200°C przez 40 min.