Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny ,soczysty filet z kurczaka ,praktycznie "sam się robi".
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11033
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 61
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11033
Składniki
Filety z kurczaka płuczemy ,osuszamy ręcznikiem papierowym. Przekładamy do rękawa (do pieczenia) razem z pokrojonymi pomidorami ,olejem z pomidorów ,posiekanym czosnkiem , bazylią ,solą i pieprzem. Wszystkie składniki mieszamy z filetem i wkładamy do lodówki (najlepiej na całą noc). Filety zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200°C przez 40 min.