Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny ,soczysty filet z kurczaka ,praktycznie "sam się robi".
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7919
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1216
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13694
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7919
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1216
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13694
Składniki
Filety z kurczaka płuczemy ,osuszamy ręcznikiem papierowym. Przekładamy do rękawa (do pieczenia) razem z pokrojonymi pomidorami ,olejem z pomidorów ,posiekanym czosnkiem , bazylią ,solą i pieprzem. Wszystkie składniki mieszamy z filetem i wkładamy do lodówki (najlepiej na całą noc). Filety zapiekamy w piekarniku rozgrzanym do temperatury 200°C przez 40 min.