Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miłośnikom flaczków polecam przepis.Wyszły miękkie,aromatyczne i bardzo smaczne.:)
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 332
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 55
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1195
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 332
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 55
Pieczony schab to jedno z tych dań, które doskonale sprawdzają się zarówno na...
Odsłon: 1195
Składniki
Gotowe oczyszczone flaczki zagotować i odlać wodę.Nalać świeżej i gotować z dodatkiem utartej marchewki i pietruszki na grubych oczkach.Dodać imbir i majeranek roztarty na dłoni w celu wydobycia głębszego smaku i zapachu. Przyprawić przyprawami. Osobno zrobić zasmażkę i dodać do gotujących się flaków. Zagotować . Smacznego życzę!