Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana z podsmażonym koprem włoskim. Kwaskowy smak sumaku idealnie podkreśla smak ryby.
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 41
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37708
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3692
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 41
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 37708
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3692
Składniki
Najpierw pokroiłam bulwę fenkułu- używa się bez łodyg- są twarde i zniechęcają. można je wrzucić do jakiegoś wywaru aby oddały smak. Fenkuł podsmażyłam , aż się zeszklił i był lekko chrupki i soczysty. Zdjęłam z patelni. Filety posypałam przyprawami i usmażyłam do lekkiego zrumienienia na tej samej patelni. Filety są cienki dosłownie po około 7 minut z każdej strony. Gotowe!
Smacznego :)