Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana z podsmażonym koprem włoskim. Kwaskowy smak sumaku idealnie podkreśla smak ryby.
Takiego hamburgera jadłam w McDonald , spróbowałam przygotować takie w domu....
Odsłon: 96
Duża micha sałatki brokułowej z drobnym makaronem, kurczakiem curry i warzywa...
Odsłon: 629
Takiego hamburgera jadłam w McDonald , spróbowałam przygotować takie w domu....
Odsłon: 96
Duża micha sałatki brokułowej z drobnym makaronem, kurczakiem curry i warzywa...
Odsłon: 629
Składniki
Najpierw pokroiłam bulwę fenkułu- używa się bez łodyg- są twarde i zniechęcają. można je wrzucić do jakiegoś wywaru aby oddały smak. Fenkuł podsmażyłam , aż się zeszklił i był lekko chrupki i soczysty. Zdjęłam z patelni. Filety posypałam przyprawami i usmażyłam do lekkiego zrumienienia na tej samej patelni. Filety są cienki dosłownie po około 7 minut z każdej strony. Gotowe!
Smacznego :)