Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana z podsmażonym koprem włoskim. Kwaskowy smak sumaku idealnie podkreśla smak ryby.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1748
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1818
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1748
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1537
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1498
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1818
Składniki
Najpierw pokroiłam bulwę fenkułu- używa się bez łodyg- są twarde i zniechęcają. można je wrzucić do jakiegoś wywaru aby oddały smak. Fenkuł podsmażyłam , aż się zeszklił i był lekko chrupki i soczysty. Zdjęłam z patelni. Filety posypałam przyprawami i usmażyłam do lekkiego zrumienienia na tej samej patelni. Filety są cienki dosłownie po około 7 minut z każdej strony. Gotowe!
Smacznego :)