Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana z podsmażonym koprem włoskim. Kwaskowy smak sumaku idealnie podkreśla smak ryby.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37356
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37356
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
Najpierw pokroiłam bulwę fenkułu- używa się bez łodyg- są twarde i zniechęcają. można je wrzucić do jakiegoś wywaru aby oddały smak. Fenkuł podsmażyłam , aż się zeszklił i był lekko chrupki i soczysty. Zdjęłam z patelni. Filety posypałam przyprawami i usmażyłam do lekkiego zrumienienia na tej samej patelni. Filety są cienki dosłownie po około 7 minut z każdej strony. Gotowe!
Smacznego :)