Szybki pomysł na pyszne danie.
Foremkowe Cudo
Składniki
- Opakowanie ciasta francuskiego
- ½ fileta z kurczaka
- Pomysł na spaghetti Carbonara
- 10 dag pieczarek
- Przyprawa do grosa
- Sól
- Olej do smażenia
- 1 papryka czerwona
- 15 dag sera żółtego
Składniki
- Opakowanie ciasta francuskiego
- ½ fileta z kurczaka
- Pomysł na spaghetti Carbonara
- 10 dag pieczarek
- Przyprawa do grosa
- Sól
- Olej do smażenia
- 1 papryka czerwona
- 15 dag sera żółtego

Etapy przygotowania
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.

2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.

3. Dodajemy pokrojone pieczarki.

4. Paprykę drobno kroimy dodajemy do grzybów.

5. Sos rozrabiamy zgodnie z przepisem na opakowaniu.

6. Hartując wlewamy do mięsa, chwilę gotujemy.

7. Ciastem francuskim wykładamy formę do pieczenia.

8. Nakładamy farsz. 9. Zapiekamy 20 minut w 180 ° C.

10. 5 minut przed końcem pieczenia posypujemy startym na dużych oczach serem.

11. Danie gotowe. 12. Smacznego.

Przepis w Waszym wykonaniu (8)


Komentarze do przepisu (1)
Ostatnio komentowane przepisy

Pasuje na śniadanko.
- Wielkanoc
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mięso
- Przyprawy
- Kolendra
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 1147

Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 107

Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10585
Ostatnio komentowane przepisy

Pasuje na śniadanko.
- Wielkanoc
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Mięso
- Przyprawy
- Kolendra
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 1147

Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 107

Masz ochotę zrobić najlepszy domowy pasztet drobiowy? Wbrew pozorom, nie jest...
Odsłon: 10585



Składniki
- Opakowanie ciasta francuskiego
- ½ fileta z kurczaka
- Pomysł na spaghetti Carbonara
- 10 dag pieczarek
- Przyprawa do grosa
- Sól
- Olej do smażenia
- 1 papryka czerwona
- 15 dag sera żółtego
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Paprykę drobno kroimy dodajemy do grzybów.
5. Sos rozrabiamy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
6. Hartując wlewamy do mięsa, chwilę gotujemy.
7. Ciastem francuskim wykładamy formę do pieczenia.
8. Nakładamy farsz. 9. Zapiekamy 20 minut w 180 ° C.
10. 5 minut przed końcem pieczenia posypujemy startym na dużych oczach serem.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.