Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki pomysł na pyszne danie.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1005
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113433
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1481
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1005
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113433
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1481
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Paprykę drobno kroimy dodajemy do grzybów.
5. Sos rozrabiamy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
6. Hartując wlewamy do mięsa, chwilę gotujemy.
7. Ciastem francuskim wykładamy formę do pieczenia.
8. Nakładamy farsz. 9. Zapiekamy 20 minut w 180 ° C.
10. 5 minut przed końcem pieczenia posypujemy startym na dużych oczach serem.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.