Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki pomysł na pyszne danie.
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8004
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 281
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2172
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 687
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8004
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 281
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2172
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 687
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Paprykę drobno kroimy dodajemy do grzybów.
5. Sos rozrabiamy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
6. Hartując wlewamy do mięsa, chwilę gotujemy.
7. Ciastem francuskim wykładamy formę do pieczenia.
8. Nakładamy farsz. 9. Zapiekamy 20 minut w 180 ° C.
10. 5 minut przed końcem pieczenia posypujemy startym na dużych oczach serem.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.