Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki pomysł na pyszne danie.
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Paprykę drobno kroimy dodajemy do grzybów.
5. Sos rozrabiamy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
6. Hartując wlewamy do mięsa, chwilę gotujemy.
7. Ciastem francuskim wykładamy formę do pieczenia.
8. Nakładamy farsz. 9. Zapiekamy 20 minut w 180 ° C.
10. 5 minut przed końcem pieczenia posypujemy startym na dużych oczach serem.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.