Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem niewiele potrzeba produktów, by wyczarować smaczne danie ...;)
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1599
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232014
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5086
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1599
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232014
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5086
Składniki
Mięso umyć, pokroić w kostkę, i usmażyć na oleju z dodatkiem przypraw. Ostudzić i zmielić. Ciastem francuskim wyłożyć keksówkę (ja zostawiłam także papier do pieczenia) w taki sposób, by boki można było złożyć. Na dno wysypać mięso mielone.
Następnie poukładać pokrojoną w paski paprykę i plastry mozzarelli. Całość przykryć bokami ciasta. Posmarować roztrzepanym jajem.
Piec w nagrzanym do 220 stopni piekarniku przez 40-45 min. Smacznego!