Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące frytki podane z usmażonym filetem z dorsza.
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6065
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 372
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 568
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 748
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1188
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 6065
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 372
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 568
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 748
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1188
Składniki
Obrane,wymyte ziemniaki kroimy na frytki. W garnku rozgrzewamy olej i jeżeli olej będzie mocno rozgrzany wkładamy do garnka sitko z frytkami i smażymy na rumiany kolor.
W międzyczasie smażymy na patelni panierowane kawałki dorsza. Usmażone kawałki dorsza podajemy razem z usmażonymi, posolonymi frytkami. Smacznego!!!