Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie kuchni meksykańskiej!
Dziś mam dzień zmian w mieszkaniu więc na szybko przygotowałam smaczną zupkę...
Odsłon: 2591
Zupa jagodowa, czyli zupa z borówek, czernic, leśnych jagód, to ukochane wspo...
Odsłon: 478
Składniki
Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą. Pomidory sparzyć, obrać ze skóry, pokroić Papryki umyć, oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić. Ogórki pokroić. Wszystkie warzywa włożyć do miski, doprawić solą, pieprzem i octem winnym, wymieszać. Wstawić do lodówki, najlepiej na noc. Po zmacerowaniu do warzyw dodać przecier pomidorowy i wszystko zmiksować. Zupę doprawić do smaku. Podawać z listkami bazylii i grzankami czosnkowymi.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Tanioszki
Dania główne
Kluski tarte
Dania główne
Potrawka z grilla w dwóch odsłonach
Dania główne
Kurczak pieczony w majonezie
Tanioszki
Tanie potrawy wcale nie muszą być mdłe i pozbawione smaku. Tanioszki zawładną...
Odsłon: 1249
Kluski tarte
Kluski tarte powstają ze startych na tarce surowych ziemniaków. Po ugotowaniu...
Odsłon: 187