Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 554
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 554
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą. Pomidory sparzyć, obrać ze skóry, pokroić Papryki umyć, oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić. Ogórki pokroić. Wszystkie warzywa włożyć do miski, doprawić solą, pieprzem i octem winnym, wymieszać. Wstawić do lodówki, najlepiej na noc. Po zmacerowaniu do warzyw dodać przecier pomidorowy i wszystko zmiksować. Zupę doprawić do smaku. Podawać z listkami bazylii i grzankami czosnkowymi.