Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5527
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12015
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5127
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1447
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5527
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12015
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5127
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1447
Składniki
Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą. Pomidory sparzyć, obrać ze skóry, pokroić Papryki umyć, oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić. Ogórki pokroić. Wszystkie warzywa włożyć do miski, doprawić solą, pieprzem i octem winnym, wymieszać. Wstawić do lodówki, najlepiej na noc. Po zmacerowaniu do warzyw dodać przecier pomidorowy i wszystko zmiksować. Zupę doprawić do smaku. Podawać z listkami bazylii i grzankami czosnkowymi.