Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski przepis na smaczne gołąbki.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 33
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 809
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2099
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4100
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 33
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 809
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2099
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4100
Składniki
Wykonanie: Do mięsa dodać kolejno- drobno posiekaną kapustę, cebulę, wsypać płatki, doprawić do smaku, wbić jajka i bardzo dokładnie wymieszać. Z powstałej masy formować na dłoni kotlety- gołąbki, obtaczać w mące i obsmażyć z obu stron na tłuszczu. Następnie ułożyć w szerokim rondlu posmarowanym tłuszczem, zalać sosem pomidorowym i dusić powoli pod przykryciem przez 2 godziny.