Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy znamy przepis na tradycyjne gołąbki, które są dość czasochłonne w wykonaniu. Dzisiaj proponujemy przepis na nieco odmienione i szybsze do zrobienia, ale równie pyszne gołąbki. Smacznego! Więcej zdjęć na blogu www.smacznebodomowe.pl
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 36131
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 373
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 113
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 358
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9183
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 36131
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 373
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 113
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 358
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9183
Składniki
• Kapustę drobno szatkujemy, cebule kroimy w kostkę, całość podsmażamy z dodatkiem 2 łyżek oleju, soli i pierzu przez 15 minut, następnie studzimy • Do kapusty dodajemy: mięso mielone, jajko, dwie łyżki bułki tartej, całość doprawiamy do smaku, wyrabiamy do momentu uzyskania jednolitej masy • Formujemy podłużne kotleciki, które układamy w naczyniu żaroodpornym
• Pomidory blendujemy na gładko, doprawiamy do smaku • Gołąbki zalewamy sosem, pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 165-170 stopni przez 60 minut