Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna odmiana. Takich mielonych jeszcze nie jedliście! gorąco polecam!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34992
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18705
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34992
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18705
Składniki
Kapustę szatkuję drobniutko i mieszam z mięsem. Dodaję jaja, kaszę, ryż, czosnek, pokrojoną paprykę. Formuję małe kotlety, obtaczam w bułce, smażę.
Do żaroodpornego garnka wlewam litr wody, dodaję przyprawę, koncentrat pomidorowy, tłuszcz. Na dno kładę liście kapusty, potem warstwę kotletów, znowu liście itd. Zapiekam w temp. 160 stopni C przez 2 godziny.