Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna odmiana. Takich mielonych jeszcze nie jedliście! gorąco polecam!
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6196
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 190
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 148
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 284
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 492
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 6196
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 190
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 148
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 284
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 492
Składniki
Kapustę szatkuję drobniutko i mieszam z mięsem. Dodaję jaja, kaszę, ryż, czosnek, pokrojoną paprykę. Formuję małe kotlety, obtaczam w bułce, smażę.
Do żaroodpornego garnka wlewam litr wody, dodaję przyprawę, koncentrat pomidorowy, tłuszcz. Na dno kładę liście kapusty, potem warstwę kotletów, znowu liście itd. Zapiekam w temp. 160 stopni C przez 2 godziny.