Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z przepisu mojej Babci.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 186
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2222
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 515
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 186
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2222
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 515
Składniki
Wykonanie: Kapustę włożyć do wrzącej wody , zaparzyć i wyciąć grube nerwy. Ryż ugotować według opisu na opakowaniu. Cebule posiekać, przysmażyć na tłuszczu i dodać do mielonego mięsa. Wbić jajko, doprawić do smaku, połączyć z ugotowanym ryżem i dokładnie wymieszać. Kłaść łyżka nadzienie na liściach kapusty i zawijać gołąbki. Układać w naczyniu żaroodpornym wyłożonym plastrami boczku. Każdą warstwę skropić olejem i posypać przyprawą. Włożyć do nagrzanego piekarnika i piec w temperaturze 170 stopni około godziny.