Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki podane z ziemniakami i sosem pomidorowym.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10107
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2733
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1856
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 716
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3950
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10107
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2733
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1856
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 716
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3950
Składniki
Gołąbki zagotowujemy z wywarem, po zagotowaniu wyjmujemy z garnczka. Z wywaru robimy sos,dodajemy przecier pomidorowy i śmietanę, doprawiamy do smaku. Gotujący wywar zagęszczamy mąką robiąc sos. Do gotowego sosu ponownie wkładamy gołąbki i gotujemy w sosie 2-3 minuty. W między czasie gotujemy ziemniaki. Gotowe gołąbki podajemy z ziemniakami, wszystko polewamy sosem. Smacznego !!!