Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i smaczne
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 288
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 84
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 288
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 84
Składniki
Liście kapusty pekińskiej gotujemy w lekko osolonej wodzie, około 3 minuty od zawrzenia. Liście wyjmujemy z garnka i pozostawiamy do ostygnięcia. Do mięsa mielonego dodajemy pokrojoną drobno cebulę, namoczoną bułkę, jajko, sól, vegetę i pieprz. Całość mieszamy. Mięso nakładamy na twardszą część liścia i rolujemy. Gołąbki podpiekamy na oleju, z każdej strony.