Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie i smaczne
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8176
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2797
Polecam.
Odsłon: 1410
Polecam.
Odsłon: 418
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8176
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2797
Polecam.
Odsłon: 1410
Polecam.
Odsłon: 418
Składniki
Liście kapusty pekińskiej gotujemy w lekko osolonej wodzie, około 3 minuty od zawrzenia. Liście wyjmujemy z garnka i pozostawiamy do ostygnięcia. Do mięsa mielonego dodajemy pokrojoną drobno cebulę, namoczoną bułkę, jajko, sól, vegetę i pieprz. Całość mieszamy. Mięso nakładamy na twardszą część liścia i rolujemy. Gołąbki podpiekamy na oleju, z każdej strony.