Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zasadzie gołąbki same „wyszły”. No, tak…wyszedły nawet przepysznie. To tak jak przy ostatnim bigosie…gotuję, warzę, i pstro…najskładnika nie ma…kto, mnie zna, wie że standard. Ta…ja i pamięć. Yhy…Tak też było w przypadku gołąbków, a że z wiekiem już pamięć nie ta, Arek zapomniał o najskładniku…i nie był to ryż ;) Więc, przyszedł czas na „gąbki” z kaszą.
Cielęcina Magdy Gessler to przepis na wyjątkowo kruche, delikatne i soczyste...
Odsłon: 7463
W jaki sposób przygotować piernik Magdy Gessler? Słynna restauratorka zwraca...
Odsłon: 3063
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 563
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 563
Składniki
Kaszę gotujemy kilka minut krócej, niż zawarte jest to na ulotce. Ostudzamy. Mieszamy z mięsem, osączoną z zalewy, kukurydzą. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Kapustę sparzamy, liście oddzielamy. Farsz układamy a brzegu każdego liścia, ciasno zawijając. Układamy w brytfance, zalewamy niewielką ilością bulionu. Pieczemy pod przykryciem 90 min. w 180°C. Podajemy z ulubionym sosem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Obiad bez mięsa
Dania główne
Chaczapuri
Dania główne
Tarta z cukinią
Dania główne
Krokiety bolognese
Obiad bez mięsa
Obiad bez mięsa? Bez paniki! Może być smacznie, pożywnie i kolorowo. Pieczone...
Odsłon: 519
Chaczapuri
nie przepadam za jajkami wiec postanowiłam zrobić dla siebie chaczapuri z pie...
Odsłon: 123