Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie dla smakoszy golonki.
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3277
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1275
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1750
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 576
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3277
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1275
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1750
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 576
Składniki
Wykonanie: Obgotować namoczony wcześniej groch i odstawić. Golonkę wypłukać, natrzeć roztartym czosnkiem i odstawić na 2 godziny. Następnie golonkę zalać gorącą woda z dodatkiem soli, przyprawy i gotować na wolnym ogniu około 2 godzin. Przygotować włoszczyznę, cebulę, dodać razem z przyprawami do golonki i gotować do miękkości. Ugotowany groch połączyć z kiszoną kapustą z pokrojoną cebulą, jabłkami i obłożyć gotową golonkę na półmisku.