Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso, które rozpływa się w ustach. Tak przygotowane, jest idealne na każdą okazję. Odkąd zrobiłam tak przygotowaną golonkę, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jest idealna. Próbowałam wielu przepisów na mięso z golonki wieprzowej i żaden z nich nie sprostał moim oczekiwaniom, jak ten przepis. Spróbuj i przekonaj się sam.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1078
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 163
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2204
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4238
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1078
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 163
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2204
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4238
Składniki
1. Mięso z golonki, myję, usuwam kość i kroję na mniejsze kawałki. Doprawiam solą, układam w woreczku do pieczenia i pieczę w rozgrzanym piekarniku 50 minut w 180 °C.
2. Czosnek oraz imbir obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju w brytfannie. 3. Do Warzyw dodaję mieszankę warzyw chińskich, podlewam jedną szklanką wody i gotuję.
4. Pod koniec gotowania wlewam sosy sojowe, ocet, miód, doprawiam solą oraz chili. Chwilkę gotuję i łączę warzywa z upieczoną golonką. 5. Gotowe. 6. Smacznego.