Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kochani ten schab jest naprawde rewelacyjny. Nie wymaga dużych zdolności kulinarnych, nie zawiera tyle kalorii co schab pieczony. Polecamy go bardzo i na zimno i z sosem do obiadu:)
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2349
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10473
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4913
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1020
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7944
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2349
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10473
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4913
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1020
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7944
Składniki
schab włozyć do zimnej wody, wrzuciś przyprawy, od zagotowania gotować 30 minut
następnie zostawić w wodzie na 30 minut, poczym gotować znowu przec 30 minut, sprawdzić patyczkiem można zostawić w wodzie 1 dzień a nastepnie wyjać, ale nie musi sie:)