Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 347
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14915
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1786
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17364
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 347
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14915
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1786
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 17364
Składniki
Z papryki, pieprzu ziołowego, majeranku, soli i oleju, przygotować marynatę. Natrzeć schab. Owinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki na 2- 3 godz.
Schab włożyć do garnka, zalać wodą do 2/3 wysokości mięsa. Wrzucić liść laurowy, kilka ziaren pieprzu kolorowego, 1/2 łyżeczki soli i kilka suszonych grzybów (może być kostka bulionowa grzybowa). Gotować na małym ogniu przez 1 godzinę od momentu zagotowania wody. Od czasu do czasu odwracać mięso.
Mięso trzymać w wodzie do momentu wystudzenia. Od czasu do czasu mięso odwracać.