Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste a takie smaczne !
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8535
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8535
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
Składniki
ziemniaki surowe kroimy w cienkie talarki, wrzucamy do naczynia zaroodpornego i zalewamy smieta polaczona z serem rozgniecionym czosnkiem i przyprawami,
jezeli mamy normalna smietane gesta mieszamy ja z mlekiem, albo z bulionem z kostki, powstala masa zalewamy ziemniaki pieczemy okolo 40 minut w piekarniku poczatkowo pod przykryciem, w 180 stopniach
polecam rowniez jesli ktos lubi zamiast sera gruyera dolozyc pokrojony ser kozi plesniowy jesli kots lubi wtedy naprawne sa wykwintne w smaku, polecam