Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zasadzie sezon na maksa trwa na grillowanie wszystkiego. Bardzo lubimy takie żarło <3 Już umówiliśmy się na kolejne ;) tym razem bardziej ogniskowe ;) oczywiście pyry z żaru będą ;)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Cukinie przekrawamy wzdłuż na pół, usuwamy gniazda nasienne. Kaszankę wyjmujemy z osłonki, mieszamy z pokrojoną w kostkę papryką. Doprawiamy do smaku majerankiem, solą i pieprzem. No i zdeka maggi ;) Boczniaki kroimy w paski, kładziemy w miejsce usuniętych gniazd nasiennych, cukinii…dodajemy kaszankę. Grillujemy 20-25 min.