Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowana pierś z kurczaka gości na moim stole bardzo często. Odpowiednio przyrządzona jest soczysta, aromatyczna i bardzo smaczna. W towarzystwie warzyw stanowi pełnowartościowy i syty posiłek. Przygotowanie takiego obiadu nie zajmie więcej niż 20 minut.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15747
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4753
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 428
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15747
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4753
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 428
Składniki
Pierś przekroić na pół, lekko rozbić tłuczkiem. Składniki marynaty wymieszać. Marynatą zalać mięso, lekko natrzeć i odstawić na ok. 10 minut. Patelnię grillową lub grilla elektrycznego mocno rozgrzać. Mięso grillować na złoty kolor, po kilka minut z każdej strony.