Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowana pierś z kurczaka gości na moim stole bardzo często. Odpowiednio przyrządzona jest soczysta, aromatyczna i bardzo smaczna. W towarzystwie warzyw stanowi pełnowartościowy i syty posiłek. Przygotowanie takiego obiadu nie zajmie więcej niż 20 minut.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5441
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 950
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11880
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5091
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1381
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5441
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 950
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11880
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5091
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1381
Składniki
Pierś przekroić na pół, lekko rozbić tłuczkiem. Składniki marynaty wymieszać. Marynatą zalać mięso, lekko natrzeć i odstawić na ok. 10 minut. Patelnię grillową lub grilla elektrycznego mocno rozgrzać. Mięso grillować na złoty kolor, po kilka minut z każdej strony.