Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowana pierś z kurczaka gości na moim stole bardzo często. Odpowiednio przyrządzona jest soczysta, aromatyczna i bardzo smaczna. W towarzystwie warzyw stanowi pełnowartościowy i syty posiłek. Przygotowanie takiego obiadu nie zajmie więcej niż 20 minut.
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 223
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 643
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16995
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 962
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 223
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 643
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16995
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 962
Składniki
Pierś przekroić na pół, lekko rozbić tłuczkiem. Składniki marynaty wymieszać. Marynatą zalać mięso, lekko natrzeć i odstawić na ok. 10 minut. Patelnię grillową lub grilla elektrycznego mocno rozgrzać. Mięso grillować na złoty kolor, po kilka minut z każdej strony.