Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne i aromatyczne danie z grilla ,do tego niesamowity sos ananasowy <3
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5392
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34504
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2153
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113815
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5392
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34504
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2153
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113815
Składniki
Ananasa i miąższ z cytryny drobno siekamy ,przekładamy do miski. Dodajemy do nich startą skórkę z cytryny ,śmietanę ,posiekaną cebulę ,cukier i musztardę. Dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy solą i szczyptą mielonych goździków. Wstawiamy do lodówki ,na min 2 godziny przed podaniem. Medaliony oprószamy solą i pieprzem z obu stron. Grillujemy po 2-3 min z każdej strony. Całość podajemy z sosem ananasowym ,ryżem jaśminowym i surówką.