Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste , miękkie , rozpływające się w ustach polędwiczka wieprzowa . Nie ma lepszej propozycji na gilowy obiad .
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 117
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 117
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 77
Składniki
Mięso myjemy i kroimy na plastry o grubości około 3 cm i posypujemy przyprawami , polewamy oliwą z oliwek i pozostawiamy około 30 minut .
Po tym czasie mięso przekładamy na patelnię grillową i grillujemy na rozgrzanym ruszcie około 20 minut co jakiś czas obracamy .