Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste , miękkie , rozpływające się w ustach polędwiczka wieprzowa . Nie ma lepszej propozycji na gilowy obiad .
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10303
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10303
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5936
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Składniki
Mięso myjemy i kroimy na plastry o grubości około 3 cm i posypujemy przyprawami , polewamy oliwą z oliwek i pozostawiamy około 30 minut .
Po tym czasie mięso przekładamy na patelnię grillową i grillujemy na rozgrzanym ruszcie około 20 minut co jakiś czas obracamy .