Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rogaliki, chałka czy bułki maślane są pyszne, ale mogą być jeszcze lepsze!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1439
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 386
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1439
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 386
Składniki
Pomysł zaczerpnęłam z programu telewizyjnego Karola Okrasy i stosuję prawie w każdą niedzelę. Słodkie pieczywo zysuje na smaku, kiedy podgrzejemy je na grillu, patelni grilowej lub ewentualnie w opiekaczu. Moja ulubiona wersja dodatków to masło, ser biały (najlepiej domowy jak na zdjęciu), miód i orzechy piniowe. Oczywiście może być podane z dżemem lub kremem orzechowym. Polecam!