Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka możemy w różny sposób zaprawiać,smaki sami wybieramy do siebie. Tym razem zrobiłam udka na tacce aluminiowej,,tak najlepiej się udają,są miękkie i bardzo smaczne.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1157
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2886
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 979
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1751
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14741
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1157
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2886
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 979
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1751
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14741
Składniki
Zaprawione przyprawami udka zostawić na kilka godz. Rozpalić grilla,każde udko owinąć folią aluminiową i położyć na tacce na grillu. Piec ponad godz. Kiedy mięso jest miękkie odwinąć z folii i jeszcze chwilę pogrillować . Podawać z surówkami .
Smacznego życzę!