Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka możemy w różny sposób zaprawiać,smaki sami wybieramy do siebie. Tym razem zrobiłam udka na tacce aluminiowej,,tak najlepiej się udają,są miękkie i bardzo smaczne.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 33
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1573
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 33
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1573
Składniki
Zaprawione przyprawami udka zostawić na kilka godz. Rozpalić grilla,każde udko owinąć folią aluminiową i położyć na tacce na grillu. Piec ponad godz. Kiedy mięso jest miękkie odwinąć z folii i jeszcze chwilę pogrillować . Podawać z surówkami .
Smacznego życzę!