Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka możemy w różny sposób zaprawiać,smaki sami wybieramy do siebie. Tym razem zrobiłam udka na tacce aluminiowej,,tak najlepiej się udają,są miękkie i bardzo smaczne.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 754
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22792
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15188
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4902
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45687
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 754
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22792
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15188
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4902
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45687
Składniki
Zaprawione przyprawami udka zostawić na kilka godz. Rozpalić grilla,każde udko owinąć folią aluminiową i położyć na tacce na grillu. Piec ponad godz. Kiedy mięso jest miękkie odwinąć z folii i jeszcze chwilę pogrillować . Podawać z surówkami .
Smacznego życzę!