Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynata nadała karkówce ciekawy smak.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 135
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31309
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 417
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 135
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31309
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 417
Składniki
Przygotowałem marynatę. Wymieszałem oliwę z octem balsamicznym i octem ryżowym, tabasco. Dodałem bardzo drobno posiekany czosnek. Ponownie wymieszałem. Na koniec wsypałem zioła i przyprawę do grilla. Do marynaty włożyłem plastry karkówki. Odstawiłem do lodówki na noc. Rozgrzałem grill. Wyjąłem karkówkę z marynaty i grillowałem ją, aż zrobiła się i miękka. Podałem ją z ziemniakami i zielonym groszkiem po francusku.