Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, marynowana wcześniej i zgrillowana <3
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11860
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16082
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5099
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11860
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16082
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5099
Składniki
Posiekane zioła wrzucamy do soku pomidorowego wymieszanego z olejem i przyprawami. Marynatą zalewamy mięso, odstawiamy na 24 godziny. Po tym czasie, plastry mięsa grillujemy z obu stron.