Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetycy twierdzą, że mięso indyka jest zdrowsze niż mięso kurczaka. Wierząc im, zaczęłam częściej po nie sięgać. Bardzo lubię grillowane ze względu na smak i szybkość przygotowania. By nie było nudno dodałam pieczarki.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13385
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1527
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14729
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6069
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13385
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1527
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14729
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6069
Składniki
Pieczarki kroimy na kawałki, cebulę i czosnek w kostkę, natkę pietruszki siekamy. Na rozgrzanym oleju podsmażamy warzywa, dusimy aż odparuje sok z pieczarek. Dodajemy śmietanę, natkę, sól i pieprz.
Filet z indyka kroimy na mniejsze kawałki, delikatnie rozbijamy. Nacieramy je solą, pieprzem, papryką i odrobiną oleju. Grillujemy w grillu elektrycznym lub na patelni grillowej. Na filecie układamy pieczarki.