Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio coraz częściej robimy dania z grilla, niestety elektrycznego, gdyż jest zakaz „dymienia” ale radzimy sobie ;) Rybę sami filetowaliśmy…marynowaliśmy itp…wyszło MEGA <3
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13038
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2412
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3572
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4411
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13038
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2412
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3572
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4411
Składniki
Rybę filetujemy, usuwamy skórę. Cukier, sos sojowy, sos rybny, sos sambal oelek mieszamy, marynujemy w nim filety rybne (w temp. pokojowej) przez 60 min. Następnie grillujemy przez kilka minut z jednej i drugiej strony. Podajemy z ulubionymi dodatkami.