Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana przez nas propozycja idealnie nada się też w nadchodzącym sezonie grillowym. Preferujemy wersję średnio wysmażoną.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 341
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4445
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3666
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31724
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 341
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4445
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3666
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31724
Składniki
Mięso dzielimy na kawałki o grubości 2-3 cm. Oprószamy solą i pieprzem ,nacieramy musztardą i zawijamy w folię spożywczą. Wstawiamy do lodówki na 30 min. Na bardzo rozgrzanej patelni grillujemy stek z obu stron. Stopień wysmażenia uzależniony jest od czasu grillowania. Możemy podać z grillowanymi warzywami.