Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto stawiać na chude mięso drobiowe. By smakowało lepiej łączę je z sosem, ale nie tak by mięso pływało w sosie a by sos był smacznym, delikatnym dodatkiem:). Sos przygotujemy wcześniej i zabierzmy ze sobą na grilla.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 115
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6898
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 273
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 210
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 497
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 115
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6898
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 273
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 210
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 497
Składniki
Na patelni rozgrzewamy odrobinę oleju. Dodajemy posiekaną drobno cebulę. Smażymy do zeszklenia, wlewamy śmietanę, dodajemy gorgonzolę. Gotujemy do momentu aż ser się roztopi. Dodajemy natkę pietruszki, sól i pieprz. Studzimy.
Sznycle posypujemy solą, pieprzem i przyprawami. Grillujemy do zarumienienia.
Sznycle wykładamy na talerz, polewamy wcześniej przygotowanym sosem.