Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 966
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1589
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 966
Składniki
Cebule drobno pokroić i umażyc na złoto ,dodać mięso,obraną i pokrojoną na kawałki kiełbasę,jajko i przyprawy,wszystko to wyrobić na gładka masę jeśli będzie za rzadkie dodać trochę bułki tartej.Z masy formować małe klopsiki i nabijać na przemian z pieczarkami na patyczki do szaszłyków,posypać przyprawą i grilować najlepiej na metalowej siatce nie ma wtedy problemu z przewracaniem.Życzę smacznego.