Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z bobem smakuje wybornie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 447
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 282
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1449
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 447
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 282
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1449
Składniki
Wykonanie: Kaszę zalać rosołem i ugotować do miękkości. Grzyby chwilę namoczyć i również ugotować. Młody bób ugotować z dodatkiem soli, połączyć z kaszą, pokrojonymi grzybami, podsmażoną cebulą, jajkami i przyprawami do smaku. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem, posypać bułką tartą, przełożyć przygotowana kaszę. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez około 15-20 minut.