Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na jesienny obiad.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 769
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22815
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15231
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4921
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45842
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 769
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22815
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15231
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4921
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45842
Składniki
Grzyby przepłucz, zalej dwoma szklankami wody. Namocz do czasu aż grzyby staną się miękkie. Ugotuj je w wodzie w której grzyby się moczyły. Szynkę pokrój w kostkę. Podsmaż na patelni na rumiano. Dodaj pokrojoną w piórka cebulę. Smaż do czasu aż cebula zmięknie. Przełóż do garnka. Dodaj grzyby razem z wodą w której się gotowały. Dodaj bulion. Duś na małym ogniu ok. 1 h. Ogórki pokrój w cienkie półplasterki. Dodaj do mięsa. Dołóż koncentrat pomidorowy. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Duś jeszcze przez kwadrans.