Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gulasz cielęcy z pieczarkami
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 57
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 43
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 186
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 57
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 43
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 186
Składniki
mięso usmażyć na oliwie, dodać sól, pieprz, pod koniec smażenia wrzucamy poszatkowaną cebulę i przekrojone na pół pieczarki oraz czosnek. gdy składniki są miękkie wlewamy śmietanę i wsypujemy poszatkowaną natkę. około dwie minuty trzymamy na ogniu. podajemy z makaronem.