Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gulasz cielęcy z pieczarkami
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 33
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 101
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 25
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 40
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 33
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 101
Moje schabowe były przed panierowaniem moczone 30 minut w mleku, są kruche, s...
Odsłon: 25
Przepis na ten makowiec jest b. prosty, nieskomplikowany , a makowiec pyszny....
Odsłon: 40
Składniki
mięso usmażyć na oliwie, dodać sól, pieprz, pod koniec smażenia wrzucamy poszatkowaną cebulę i przekrojone na pół pieczarki oraz czosnek. gdy składniki są miękkie wlewamy śmietanę i wsypujemy poszatkowaną natkę. około dwie minuty trzymamy na ogniu. podajemy z makaronem.