Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gulasz cielęcy z pieczarkami
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Składniki
mięso usmażyć na oliwie, dodać sól, pieprz, pod koniec smażenia wrzucamy poszatkowaną cebulę i przekrojone na pół pieczarki oraz czosnek. gdy składniki są miękkie wlewamy śmietanę i wsypujemy poszatkowaną natkę. około dwie minuty trzymamy na ogniu. podajemy z makaronem.