Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
gulasz cielęcy z pieczarkami
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 285
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14945
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2928
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 285
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 14945
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2928
Składniki
mięso usmażyć na oliwie, dodać sól, pieprz, pod koniec smażenia wrzucamy poszatkowaną cebulę i przekrojone na pół pieczarki oraz czosnek. gdy składniki są miękkie wlewamy śmietanę i wsypujemy poszatkowaną natkę. około dwie minuty trzymamy na ogniu. podajemy z makaronem.