Do góry

Dania główne Przepis na:

Gulasz drobiowo-bananowy

Gulasz drobiowo-bananowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 2383 Ocena: 15402

Dodano:

Odsłon: 148

Smaczny obiadek dla naszych pociech.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Mięso umyć, pokroić w kostkę, oprószyć przyprawami i zrumienić na rozgrzanym oleju. Następnie zalać szklanką bulionu i dusić powoli przez 20 minut. Na czystą patelnię wlać odrobinę wody, włożyć pokrojone banany i lekko rozgotować. Wsypać przyprawy, dodać ketchup, połączyć z mięsem, dusić jeszcze przez 10 minut i podawać z ryżem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń