Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ugotowany z marynowanej wieprzowiny w słoiku gulasz po węgiersku z cebulą i papryką, podany z młodymi ziemniakami.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1575
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231993
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5068
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1575
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231993
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5068
Składniki
Pokrojone cebule w ćwierć plastry, marchewkę drobno pokrojoną i paprykę pokrojoną w kawałki doprawiamy solą i pieprzem, smażymy na patelni z tłuszczem do ich miękkości. W między czasie wyjmujemy mięso ze słoika, rozdrabniamy je i umieszczamy w garnku razem z sosem ze słoika. Do rozdrobionego mięsa dodajemy usmażone warzywa z patelni i pomidory z puszki. Całość mieszamy i gotujemy pod przykryciem na małym ogniu 10 minut od momentu wrzenia. Po tym czasie dodajemy pokrojoną natkę pietruszki i koper, zagęszczamy mąką i zabielamy śmietaną. Gulasz gotujemy jeszcze 5 minut na małym ogniu. W między czasie gotujemy ziemniaki. Gotowy gulasz podajemy z młodymi ziemniakami. Smacznego !!!