Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja gulaszu, ale bardzo dobra :)
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 118
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 280
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 328
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 455
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 118
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 280
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 328
Składniki
Pokrój wszystkie warzywa. Mięso oprósz solą i mąką. Na rozgrzany w garnku olej wrzuć cebulę, czosnek i mięso. Gdy się przyrumieni dodaj marchew, seler, przyprawę chilli, cynamon i pieprz. Dodaj pomidory, wlej 2 szklanki wody. Gotuj godzinę.
Dodaj paprykę i cukinię, gotuj 25 minut. Gulasz przełóż do naczynia żaroodpornego. Przykryj ciastem francuskim, nakłuj. Piecz w temperaturze 190 stopni przez około 25 minut.