Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja gulaszu, ale bardzo dobra :)
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 536
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 275
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 536
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 275
Składniki
Pokrój wszystkie warzywa. Mięso oprósz solą i mąką. Na rozgrzany w garnku olej wrzuć cebulę, czosnek i mięso. Gdy się przyrumieni dodaj marchew, seler, przyprawę chilli, cynamon i pieprz. Dodaj pomidory, wlej 2 szklanki wody. Gotuj godzinę.
Dodaj paprykę i cukinię, gotuj 25 minut. Gulasz przełóż do naczynia żaroodpornego. Przykryj ciastem francuskim, nakłuj. Piecz w temperaturze 190 stopni przez około 25 minut.