Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja gulaszu, ale bardzo dobra :)
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14631
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14631
Składniki
Pokrój wszystkie warzywa. Mięso oprósz solą i mąką. Na rozgrzany w garnku olej wrzuć cebulę, czosnek i mięso. Gdy się przyrumieni dodaj marchew, seler, przyprawę chilli, cynamon i pieprz. Dodaj pomidory, wlej 2 szklanki wody. Gotuj godzinę.
Dodaj paprykę i cukinię, gotuj 25 minut. Gulasz przełóż do naczynia żaroodpornego. Przykryj ciastem francuskim, nakłuj. Piecz w temperaturze 190 stopni przez około 25 minut.