Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja gulaszu, ale bardzo dobra :)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 269
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3136
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1841
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3560
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29164
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 269
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3136
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1841
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3560
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29164
Składniki
Pokrój wszystkie warzywa. Mięso oprósz solą i mąką. Na rozgrzany w garnku olej wrzuć cebulę, czosnek i mięso. Gdy się przyrumieni dodaj marchew, seler, przyprawę chilli, cynamon i pieprz. Dodaj pomidory, wlej 2 szklanki wody. Gotuj godzinę.
Dodaj paprykę i cukinię, gotuj 25 minut. Gulasz przełóż do naczynia żaroodpornego. Przykryj ciastem francuskim, nakłuj. Piecz w temperaturze 190 stopni przez około 25 minut.