Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na obiad, polecam gulasz z pieczarkami w aromatycznym sosie, którego przygotowanie jest banalnie proste. Idealni pasują do dania kopytka lub kluski śląskie.
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 144
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 469
Bardzo lubimy taki kalafior podany solo lub do drugiego dania, jako zastępstw...
Odsłon: 30
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 1218
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4688
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 144
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 469
Bardzo lubimy taki kalafior podany solo lub do drugiego dania, jako zastępstw...
Odsłon: 30
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 1218
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 4688
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w kostkę i smażę na rozgrzanym oleju. Mięso doprawiam papryką słodką oraz solą. Podlewam wodą i gotuję do chwili, kiedy mięso będzie miękkie.
2. Cebule obieram, drobno kroję i smażę na większej patelni. Do cebuli dodaję umyte, pokrojone pieczarki w plasterki. Smażę dziesięć minut i doprawiam pieprzem oraz solą. Następnie dodaję ketchup i musztardę, Chwilkę smażę i sos łączę z mięsem.
3. Gulasz gotowy, podaję z kopytkami lub kluskami śląskim. 4. Smacznego.